ورود
|
عضويت
دوشنبه 18 اسفند ماه 1399
شرح خبر
99/11/26
بر گزاری دوره مهارتی پرورش قارچ خوراکی
کارگاه آموزشی، مهارتی، پرورش قارچ خوراکی، به همت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز در سالن هلال احمر ...
کارگاه آموزشی، مهارتی، پرورش قارچ خوراکی، به همت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز در سالن هلال احمر شهر بادرود نطنز برگزار گردید. رییس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز با اعلام این مطلب افزود ،در این کارگاه آموزشی که به مدت سه روز از تاریخ 15/11/99 و با حضور 23 نفر از علاقمندان و متقاضیان پرورش قارچ خوراکی در سالن هلال احمر شهر بادرودنطنز برگزار گردید ،فراگیران با مراحل پرورش و تولید قارچ خوراکی و احداث واحدهای تولید قارچ به صورت تئوری و ارائه پاورپوینت و نمایش فیلم آموزشی که توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز ارائه گردید ، آشنا شدند. آقای مهندس ابراهیمی رییس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز افزود ، پس از پایان دوره و پاسخگویی به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان از آنها آزمون کتبی به عمل آمد، که پس از کسب نمره قبولی برای فراگیران گواهی مهارت صادر خواهد شد. لازم بذکر است قارچ خوراکی بدلیل مزیت های اقتصادی از جمله ارزش غذایی بالا ،ساده بودن مراحل پرورش و تولید ، نیاز به تجهیزات کم و فضای کوچک و زود بازده بودن و همچنین غنی بودن از نظر انواع ویتامینها میتواند جایگزین خوبی برای مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی باشد. در سالن هلال احمر شهر بادرود نطنز برگزار گردید. رییس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز با اعلام این مطلب افزود ،در این کارگاه آموزشی که به مدت سه روز از تاریخ 15/11/99 و با حضور 23 نفر از علاقمندان و متقاضیان پرورش قارچ خوراکی در سالن هلال احمر شهر بادرودنطنز برگزار گردید ،فراگیران با مراحل پرورش و تولید قارچ خوراکی و احداث واحدهای تولید قارچ به صورت تئوری و ارائه پاورپوینت و نمایش فیلم آموزشی که توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز ارائه گردید ، آشنا شدند. آقای مهندس ابراهیمی رییس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز افزود ، پس از پایان دوره و پاسخگویی به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان از آنها آزمون کتبی به عمل آمد، که پس از کسب نمره قبولی برای فراگیران گواهی مهارت صادر خواهد شد. لازم بذکر است قارچ خوراکی بدلیل مزیت های اقتصادی از جمله ارزش غذایی بالا ،ساده بودن مراحل پرورش و تولید ، نیاز به تجهیزات کم و فضای کوچک و زود بازده بودن و همچنین غنی بودن از نظر انواع ویتامینها میتواند جایگزین خوبی برای مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی باشد.
استفاده از اين خبر بدون ذكر
منبع
ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
صفحه اصلي
جستجو در پرتال سازمان و زیرپرتال ها
درباره ما
تماس با ما
واحد های مدیریت
مراکز جهاد کشاورزی
شرکت های مرتبط با مدیریت
گالری تصاویر
آمار ، عملکرد و سیمای کشاورزی
طرح تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع
پرسش های متداول
سایت های مرتبط
روندهای قابل ارائه به ارباب رجوع
خدمات کارکنان
اخبار با فرمت RSS
نقشه سایت
مقالات علمی
نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال مدیریت جهاد کشاورزی چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تعداد جوابها : 255
عالی : 75%
خوب : 3%
متوسط : 4%
ضعیف : 18%
ارسال
كاربران بر خط
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
84
اعضاء:
0
مجموع:
84
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
1171913
بازديد هاي امروز:
492
بازديد هاي ديروز:
283
كاربران فعال:
Copyright (c) 1399/12/18 پرتال مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا